Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Biblioteca

Centre d'Interès d'Animació

Animac inicia una nova col·laboració amb la Biblioteca Pública de Lleida creant un centre d’interès dedicat a l’animació amb material audiovisual per a tots el públics.

Mitjançant aquesta acció, la biblioteca vol potenciar els seus fons sobre aquesta temàtica i difondre’ls entre els usuaris, tot creant sinergies amb Animac. Biblioteca

En aquest espai, situat al Claustre de l’Àrea infantil i juvenil, s’hi poden trobar llibres sobre la matèria i títols clàssics del cinema d’animació, tant infantils com per a públic adult, com El viatge de Chihiro, Pesadilla antes de Navidad, Cuando el viento sopla o La tumba de las luciérnagas, i també altres títols més moderns, com Chico & Rita, Persépolis, Del revés o Los mundos de Coraline. Tots aquests títols estan disponibles per al préstec amb el carnet de la biblioteca.

També s’hi poden trobar catàlegs i altres documents sobre la temàtica cedits per Animac - Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, que completen l’oferta de materials del centre d’interès.

El centre d’interès està clarament senyalitzat amb l’elefant elaborat amb llanes per “La Guerrilla del Gilda” que va ser protagonista durant l’edició de l’ANIMAC 2015, i que ha estat cedit a la biblioteca pels organitzadors del festival.

Guia de lectura amb diferents recomanacions de pel·lícules de cinema d’animació, per dinamitzar aquest espai i donar-lo a conèixer als usuaris.

 

CATÀLEG DEL CENTRE D'INTERÈS D'ANIMACIÓ BIBLIOTECA PÚBLICA DE LLEIDA

 

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325